[heading_title_subtitle title=”Proiecte pentru Târgu Jiu” subtitle=”Renașterea Orașului
În curănd puteți consulta proiectele Partidului Verde pentru Tărgu Jiu” title_color=”dark_title” subtitle_color=”dark_subtitle” border_color=”dark_border”]

Pentru Renasterea orașului nostru!

În urmă cu cinci ani am reusit să finalizez un proiect drag mie. Am adus, după 195 de ani, sabia lui Tudor Vladimirescu, obiect de tezaur, la Târgu Jiu. Un demers-simbol pentru ca, în special tânăra generație a orașului, să cunoască istoria adevărată a locurilor în care s-au născut și pe eroii care au făcut-o posibilă. Acum, dorința mea e să aduc la Târgu-Jiu starea de spirit care a generat în urmă cu 200 de ani imboldul revoluționar către modernizarea Țării Românești. Pentru Renașterea orașului nostru!

semnatura-tudor
[heading_title_subtitle title=”Implica-te” subtitle=”Vino în echipa verziilor” title_color=”dark_title” subtitle_color=”dark_subtitle” border_color=”dark_border”]

Verzii Europeni reprezinta cu mândrie dezvoltarea durabila a umanitatii pe planeta Pamânt, un mod de dezvoltare ce respecta drepturile omului si construit pe valorile responsabilitatii fata de mediu, ale libertatii, justitiei, diversitatii si non-violentei.
Noi, Verzii Europeni, ne-am reunit pentru a constitui propria noastra familie politica. Noi promovam o Europa libera, democratica si sociala într-o lume netulburata, echitabila si durabila din punct de vedere al mediului. Noi aparam valori ca justitia, drepturile omului si ale cetateanului, solidaritatea, stabilitatea si dreptul fiecarui individ de a-si conduce propria viata, fara frica.